Hitta ditt London!

Hitta just ditt London med hjälp av Brittiska Turistbyrån och British Airways nya
personlighetstest, besök www.chooseyourownlondon.se och ta reda på om du är
trendbohem, jetsetter eller kanske anglofil och få tips på shopping, nöje och annat som passar just dina intressen!

Vem vet, kanske visar det sig att du är en jetsetter som föredrar privatkabin i London Eye och helst handlar på Fortnum & Mason, eller är du kanske trendbohem med förkärlek för retrosneakers och vintagefynd? Eller är du en sann anglofil som tycker att allt som är brittiskt är lite coolare och lite roligare? Och framförallt, vilken personlighetstyp är ditt resesällskap?

– London är otroligt populärt bland svenskar och det är verkligen en 24-timmars stad med ett enormt utbud, så vi ville hitta ett nytt sätt att tipsa resenärer om vad de inte bör missa! säger Gary Robson, Nordenchef Brittiska Turistbyrån.
På www.chooseyourownlondon.se kan du, förutom att få en massa tips på vad som finns att se och göra i London, också boka din Londonbiljett med British Airways direkt på sidan. – Vårt fokus ligger på att sälja biljetterna via nätet. I vårt samarbete med Brittiska Turistbyrån har vi lånat ut vår bokningsfunktion från ba.com och konsumenterna kan enkelt boka in en shoppingresa inför jul, säger Sam Heine, British Airways Commercial Manager Scandinavia & Iceland.

Inför resan kan ett besök hos Brittiska Turistbyrån bespara dig tid, här finns tunnelbanebiljetter, flygtransfers, böcker, kartor och annat man kan behöva på resan. Här säljs även inträdesbiljetter till Madame Tussaud, Towern och London Eye som gör att du enkelt kan gå in via förköpsingången och slipper de ibland långa köerna. Välj att antingen shoppa online på www.visitbritain.se/shopeller direkt i butiken på Klara Norra Kyrkogata 29, den är öppen 11-17 måndag-torsdag och 11-16 på fredagar.

Inga kommentarer: