Oberoende visningsresor hjälper dig hitta drömbostaden i Thailand

Thailand är svenskarnas favoritsemesterland. Och nu kommer husköparboomen. Allt fler av oss vill köpa hus eller lägenhet i Thailand och utbudet av fastighetsprojekt riktade till svenskar, nordbor och andra utlänningar ökar kraftigt i Thailand.

Den växande thailändska bostadsmarknaden har lagar och köpevillkor som skiljer sig från vad vi är vana vid i Sverige. Att hitta rätt och att köpa rätt, särskilt i en förförisk och paradisisk omgivning, kan vara knepigt. Ett misstag kan stå en dyrt.

För att hjälpa köpsugna thailandsturister välja rätt bostad och finna rätt lösning för sina behov i Thailand börjar Thailandbostad.com i oktober 2006 därför med skräddarsydda oberoende visningsresor till olika hus- och lägenhetsprojekt i Thailand.

”Thailand är ett fantastiskt land med många möjligheter. Dock är urvalet ganska stort och det kan vara svårt att hitta rätt boende och få insiktsfull rådgivning. Vi på Thailandbostad är svenskar med många decenniers erfarenhet av landet och kan hjälpa till med detta,” säger Håkan Alm, vd för Vision House Co. Ltd. i Bangkok vars dotterbolag Net Professor (Thailand) Co. Ltd. driver Thailandbostad.com.

”Jämfört med enskilda fastighetsentreprenörers visningsresor till just sin byggplats tar Thailandbostad.coms resor dig inte bara till många olika projekt. Vi är också kostnadseffektiva. På en resa ger vi dig lika mycket som du annars skulle tvingas betala flerdubbelt mer för att få se och lära med enskilda visningar. Resorna genomförs under svensk ledning. Alla nordbor som kan svenska är självklart välkomna att delta,” förklarar Håkan Alm.

Thailandbostad.coms resor börjar och slutar i Thailand. Deltagarna svarar på egen hand för flyg till och från Thailand. Visningsresorna pågår varje vecka, från början av oktober 2006 tills vidare och är upp till sex dagar långa.

”Våra priser som inkluderar transporter, hotell och helpension varierar mellan ca

4 500 kronor upp till drygt 6 000 kronor beroende på vilken del av Thailand du väljer, under vilken tid på året du far och hur många dagar visningsresan tar,” säger Håkan Alm. ”

Läs mer här:
www.thailandbostad.com

Inga kommentarer: