Stora planer för SSP på Arlanda

Scandinavian Service Partner (SSP) och Luftfartsverket utvecklar sitt samarbete och SSP har fått förnyat förtroende att driva caféer, restauranger, barer, kiosker och delikatessbutiker på Stockholm Arlanda Airport under de kommande åren.

På uppdrag av Luftfartsverket ansvarar Arlanda Schiphol Development Company (ASDC) för att skapa mervärden på Stockholm Arlanda Airports kommersiella ytor. Gert-Jan de Graaff, VD ASDC, är mycket nöjd över det fortsatta partnerskapet med SSP:
-Vår uppgift är att skapa den optimala lösningen för passagerarna på Arlanda och tillsammans med SSP skapar vi ytterligare kundförbättringar. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet. Speciellt positivt ser vi på de spännande varumärken som SSP tillför.

SSP utvecklar nu flera av sina enheter och många nya, spännande koncept kommer att möta Arlandaresenären. Bland annat kommer en helt ny food court med Robert’s Coffee, det internationellt kända smörgåskonceptet Upper Crust och globala influenser från Streetfood vara klar under 2007. En uppfräschad Salmon House med delikatesser från de skandinaviska länderna och Simply Coffee där ekologiskt och rättvisemärkt kaffe har en naturlig plats etableras inom kort. Det amerikanska konceptet O’Learys Sportsbar öppnar även på utrikesterminalen.

Lars Edengréen, VD för SSP, är stolt över det fortsatta förtroendet.
-Det känns både roligt och stimulerande att ytterligare få utveckla mat-, dryckes- och butiksverksamheten på Arlanda. Vårt fokus blir på olika resenärers situation och hur vi bäst möter deras behov idag och i den nära framtiden.

Läs mer här:
www.ssp.se

Inga kommentarer: