Vill du hyra ett slott eller en väl tilltagen yacht?

HOOM, med fokus på exklusivt boende, inredning design och trender, fortsätter växa i snabb takt. Efter första årets lyckosamma etableringar i såväl Sverige som Norge tittar man nu aktivt mot nya marknader samtidigt som HOOM.se nu kompletteras med nya och spännande tjänster.

I avdelningen Club HOOM har besökare nu möjlighet att hyra utvalda och exklusiva villor, slott, gårdar och väl tilltagna yachts i världens alla hörn. Man erbjuder även privatpersoner och företag att kostnadsfritt lägga in exklusiva objekt för uthyrning då man anser att det är en service mot läsarna. Flera av de mäklare som HOOM samarbetar med förmedlar denna tjänst till sina klienter då de ofta har internationell anknytning.

Chefredaktör Micael Wiking konstaterar belåtet att detta bara är början och att man nu går in i en än mer expansiv utvecklingsfas. Han understryker att utvecklingen av alla nya tjänster sker i nära samarbete med egna läsare och besökare på HOOM.se. Han säger, “...vår kapitalstarka målgrupp vet vad de vill ha, men eftersom de ofta har begränsat med tid så skapar vi unika verktyg som underlättar för dem att snabbt finna det de söker...”.

HOOM har en tydlig strategi för webben då man är övertygad om att framtidens medium måste vara anpassat för specifika och attraktiva målgrupper, allt för att maximera nyttan för såväl läsare, annonsörer som mäklarhus.

Exempel på utvalda objekt man kan hyra:
Palais Veni - Frankrike, Cannes
Chalet Praz - Schweiz, Gstaad
Villa Es Cubells - Spanien, Ibiza
Villa Sunggarti Kecil - Indonesien, Bali
Villa Rosita - Italien, Florence

Läs mer här:
http://www.hoom.se/club_hoom.html

Inga kommentarer: