FlyMe startar nya linjer

Under sommaren 2007 utökar FlyMe verksamheten och adderar destinationerna Bologna och Aten från Göteborg Landvetter. Från Stockholm Arlanda introduceras destinationerna Rom och Luleå utöver de tidigare kommunicerade Nice och Alicante.
Dessutom kommer även boende i Sydsverige att kunna resa till Europa snabbt och billigt, då FlyMe börjar flyga till Bologna, Nice och Alicante från Malmö Sturup.

FlyMe’s trafikprogram inför sommaren 2007 innehåller flera nya satsningar på utrikestrafiken. Från och med den 25 mars 2007 startar flygningar till Bologna i Italien och Aten i Grekland från Landvetter.

Mats Jacobsson, FlyMe’s nytillträdde kommersielle direktör, kommenterar satsningen:

- Vi tror mycket på Bologna och Aten som destinationer från Göteborg. Bologna är ett resmål för den kulturellt intresserade såväl som för solturisten. Dessutom förekommer det en hel del affärstrafik till regionen. Vad gäller Aten så vet vi att det finns en stor efterfrågan från Västsverige och vi är glada över att kunna tillgodose det behovet. Vi har goda förhoppningar att även de norska resenärerna ska lockas av de här destinationerna.

I förra veckan annonserade FlyMe de två första utrikesdestinationerna från Arlanda – Nice och Alicante – med första avgångarna den 18 november 2006. Inför sommaren utökas antalet avgångar för de båda nya destinationerna. De största nyheterna från Stockholm blir nya linjer till Rom samt inrikes till Luleå. Även från FlyMe’s tredje bas, Sturup, introducerar FlyMe utrikestrafik inför sommaren med destinationerna Nice, Alicante och Bologna.

- Vi följer vår plan med fortsatt expansion. Nu kan vi erbjuda även Mälardalen och Sydsverige billiga direktresor till Europa, säger Mats Jacobsson. Vi räknar med att också locka en del av den danska befolkningen till våra flyg från Sturup. Då det gäller Luleå är vi självklart mycket glada över att kunna erbjuda en lågprisprodukt till en av de största inrikesdestinationerna.

Information och biljettbokning gällande sommarprogrammet 2007 finns nu på www.flyme.com
Redan nu kan du boka biljetter för resor 25 mars – 17 juni. Resterande datum kan börja bokas under veckan.

Inga kommentarer: