Julkryssning i jul?

Förra året lanserade DFDS Seaways konceptet JulaftonCruise ombord på sina Oslobåtar. Många passagerare valde att fira jul hemifrån och att komma till ett färdigdukat julbord. Julfirandet ombord blev en stor succé, så DFDS Seaways fortsätter att erbjuda JulaftonCruise för sina passagerare även i år.


För andra året i rad kan man fira julafton till havs med DFDS Seaways. JulaftonCruise som DFDS Seaways julkryssning kallas, går mellan Köpenhamn och Oslo. Efter förra årets succé är redan 500 av årets 700 platserna bokade. De julpyntade fartygen tillför en trevlig julstämning och ett julbord med en nordisk blandning serveras. Blandningen av julmaten är mycket uppskattad bland gästerna eftersom det bästa av de nordiska ländernas julspecialiteter erbjuds. Utresan sker den 23 december och med ankomst i Oslo på julafton kl. 9.15. Julfirandet börjar ombord på fartyget kl. 14.00 och även för barnen finns det julunderhållning med DFDS Seaways maskot Jack the Pirate. Det blir både jobb i julverkstaden och julklappsutdelning.

Fram till jul erbjuder DFDS Seaways även JulbordsCruise på rutten Köpenhamn-Oslo. Denna typ av MiniCruise riktar sig till både företag och privatpersoner som vill äta ett nordiskt julbord i en annorlunda miljö. Nytt för i år är en julunderhållning med kända danska artister som uppträder på utvalda dagar i november och december. JulbordsCruise går att boka fram till den 22 december.

Förutom det speciella julbordet erbjuds även en annorlunda julklappshandel ombord. Det innebär julklappar till tax-free priser och utan trängsel. Julklappar som parfymer, leksaker, accessoarer och märkeskläder säljs i shoppen för ca 25 % billigare jämfört med normalpriserna i butikerna i Sverige.

Sedan oktober i år trafikerar anslutningsbussar till och från 11 olika orter i Skåne, direkt till DFDS Seaways terminal i Köpenhamn. Bussarna är gratis och avgår dagligen.

Inga kommentarer: