Apollo sänker priserna på 80 000 resor

Apollo satsar på sänkta priser sommaren 2007. Det innebär att man just nu sänker priserna på över 80 000 av de resor som ingår i sommarprogrammet 2007.

Genom att belöna de som bokar sin resa tidigt i kombination med sänkta kostnader för bland annat bränsle och bättre avtal med underleverantörer, kan Apollo nu sänka priserna på en stor del av sommarens resor. Över 80 000 resor till olika resmål berörs.

- Det är självklart för oss att våra kunder ska få ta del av våra sänkta kostnader och därför sänker vi nu priserna på en stor del av våra resor för sommaren 2007, säger Anna Romboli, vik informationschef på Apollo.

Apollo satsar år 2007 ännu mer på barnfamiljerna. Barnpriser från 798:-/vecka för barn i extrasäng gör att ännu fler barnfamiljer får chansen att njuta av en solsemester nästa sommar. Antalet hotell med fasta barnpriser har ökat från 160 sommaren 2006 till 263 sommaren 2007.

Apollo satsar som vanligt på att hitta spännande platser där man verkligen får en känsla av att man rest utomlands. I sommarprogrammet 2007 är Jalta i Ukraina är ett sådant exempel.

Dessutom breddas Italienprogrammet genom att Sicilien inkluderas. Även här har Apollo lyckats hitta en ort som ingen annan charterarrangör erbjuder - Brolo.

Apollos utbud till Grekland är som vanligt det största på marknaden. Här finns nyheter som Limnos, Peloponnesos, Lesvos, Kefalonia och Ammoudia.

Inga kommentarer: