Charter till Sardinien

I år blir det en charterresa till Alghero på Sardinien i början av juni. Vi har varit i Grekland i många år bland annat på Korfu och Skiathos och kände att det var dags att se något annat. Det som lockar mest med Italien, till skillnad från Grekland, är maten. I Grekland tröttnar man ganska snabbt på souvlaki och svärdfisk, i Italien hoppas och tror jag att man aldrig kommer att tröttna på allt vad det Italienska köket har att erbjuda.

Sardinien verkar vara en perfekt ö som har allt man vill ha för en veckas semester; fina stränder, vacker natur, mysiga städer, trevliga restauranger med bra mat. Eftersom jag är lite fotogalen ser jag framemot att få ta kort på den här vackra ön. Alghero verkar också vara en trevlig stad med en gammal del med många restauranger.

Innan vi bestämmde oss för Italien kikade vi en hel del på nätet, så om du är sugen kan det vara värt att spana in den här artikeln från Aftonbladet eller den här från DN. Vagabond har också en bra guide till ön. Vi flyger lite motvilligt med Fritidsresor eftersom vi bokade en resa till Kalabrien med dom förra året, som Fritidsresor senare ställde in ungefär en månad innan vi skulle åka. Mycket dålig stil! Vi fick ingen som helst ersättning från dom heller. då sa vi att vi aldrig mer skulle åka med Fritidsresor, men eftersom de är dom ända som flyger till Sardinien från Göteborg fick vi svälja vårt agg och boka ändå...

Inga kommentarer: