Ticket startar samarbete med Fujicolor

Ticket Travel Group inleder ett samarbete med Fujicolor som innebär att kunderna framöver kan framkalla sina digitala semesterbilder i Tickets butiker och via Internet på ticket.se. I en första etapp med start i december placerar Fujicolor fotokiosker i ett antal utvalda Ticketbutiker och det går även att beställa foton via Tickets hemsida. Planen är att under 2006 ska fotokioskerna finnas i alla butiker i Sverige och även i Norge.

Ticket Travel Group inleder i december ett samarbete med Fujicolor som sätter upp fotokiosker i utvalda Ticketbutiker runt om i Sverige. I fotokiosken kan Tickets kunder beställa papperskort av digitala bilder, göra förstoringar och även att bränna över de digitala bilderna från minneskortet till CD. Det kommer även att finnas möjlighet att beställa foton via Tickets hemsida. Planen är att under 2006 kommer fotokioskerna att installeras i övriga butiker i Sverige och även i Norge.

– Vi har under en längre tid letat efter en samarbetspartner med en lämplig reserelaterad produkt, som ger våra kunder ett mervärde. Nu kan vi erbjuda våra kunder att göra papperskort av sina digitala foton som de har tagit på semesterresan när de besöker oss i våra butiker eller på Internet, säger Marie Johansson, marknadschef Ticket Travel Group.

Fujicolor är marknadsledande i Sverige på framkallning av bilder från klassisk kamera och digitalkamera. I Sverige samarbetar Fujicolor med fotofackhandel och dagligvaruhandel och har även postorderverksamhet i Sverige och Norge.

– En stor del av de bilder vi producerar är semesterbilder och samarbetet med Ticket gör att vi direkt når en av våra primära målgrupper, säger Ulrik Zielfelt, försäljningschef Fujicolor.

Samarbetet börjar med fotokiosker i butiker i Sverige på följande orter; Göteborg (Hamngatan), Gävle, Västerås, Växjö, Stockholm (Sveavägen) och Sollentuna. Möjligheten finns att även framkalla sina foton via Internet på www.ticket.se. I nästa steg kommer fotokiosker att installeras i Tickets övriga butiker i Sverige och i Norge.

Inga kommentarer: