Gratis WiFi i Malaga

Nuförtiden är det ju inte bara utsikten från balkongen som är viktig när man väljer vilket hotell man ska bo på när man ska ut och resa. Numera vill vi ju även ha en riktigt bra internetuppkoppling, så att vi kan kolla in Tripadvisor, skicka bilder till nära och kära och Skypa.

Detta har hotellkedjan Room Mate Hotels verkligen tagit fasta på. För inte nog med att man har bra uppkoppling på sina hotell, nu kan man även få med sig en liten 3G router som man kan använda i hela stan. Routern ingår utan extra kostnad om man bokar rum via deras hemsida (man kan inte boka via andra sidor om man vill ha routern).

Erbjudandet gäller inte i alla städer, men populära Malaga är en av städerna där erbjudandet gäller. Så i väntan på att EU beslutar om att ta bort roamingavgifter så kan man alltså kolla guideböcker och köra Google maps när man traskar runt i Malaga.

Ett riktigt bra initiativ och en bra lösning på ett vanligt problem bland resenärer. Självklart kan man ju lösa detta på egen hand genom att ta med sig en egen 3G router och sedan köpa ett kontantkort på plats. Men då får man ju också räkna med att lägga ut en slant för att få en bra uppkoppling.

Inga kommentarer: