FlyMe startar flyglinje till Malaga

Nu introducerar FlyMe ytterligare en ny destination från Stockholm Arlanda. I slutet av februari planerar FlyMe att börja flyga till Malaga. Samtidigt tidigareläggs utrikestrafiken från Sturup med resor till Nice och Alicante redan från och med februarilovet.

I oktober lanserade FlyMe sitt trafikprogram för sommaren 2007 med en rad nya destinationer från Göteborg Landvetter, Stockholm Arlanda samt Malmö Sturup. En av nyheterna var att FlyMe introducerade utrikestrafik från Sturup från och med slutet av mars 2007 med destinationerna Bologna, Nice och Alicante. De två sistnämnda tidigareläggs nu till februari vilket betyder att FlyMe’s resenärer från södra Sverige kan njuta av ett februarilov på varmare breddgrader. Antalet avgångar är desamma som tidigare med avgångar till Nice på onsdagar och lördagar och till Alicante på lördagar.

- Vi har sett ett stort intresse från Sydsverige för just de här två destinationerna. Det känns roligt att vi redan den 17 februari kan börja flyga till dessa svenskfavoriter, det innebär att många kan åka dit redan under sportlovet, säger Mats Jacobsson, kommersiell direktör Fly Me Europe.

Sedan november flyger FlyMe till Nice och Alicante från Stockholm Arlanda och i mars lyfter de första planen till Rom. Från och med den 24 februari kommer de boende i Mälardalen dessutom att kunna flyga billigt till ytterligare en av FlyMe’s populäraste destinationer, nämligen Malaga med avgång varje lördag.

- Vi har fått många förfrågningar från stockholmsmarknaden om att öppna en direktlinje till Malaga, så vi vet att det finns ett behov av ett svenskt lågprisalternativ som jag naturligtvis är glad att vi kan tillgodose. FlyMe befinner sig fortsatt i en expansionsfas och vår ambition är att fortsätta erbjuda lågprisalternativ så att alla som vill kan resa prisvänligt. Vi håller fortfarande på att se över trafikprogrammet för nästa sommar och introduktionen av Malaga kan komma att följas av fler spännande nyheter, säger Mats Jacobsson.

Inga kommentarer: