Vinterns nyheter 2006/2007

Direktcharter till Porto de Galinhas i Brasilien, orörda pärlan Koh Mook i Thailand, drömcharter till Mauritius och minisafari i Kenya. Det är några av de nyheter Apollo presenterar för vintern 2006/2007. Dessutom fortsätter satsningen på att flyga från mindre flygplatser. Totalt flyger Apollo från nio orter runt om i landet vintern 2006/2007.

Resorna för vintern 2006/2007 börjar säljas i mars , men redan nu presenterar Apollo några av de nyheter som kommer att finnas med på programmet för nästa vinter.

- Det här är Apollos starkaste vinterprogram någonsin, vilket passar bra i år när vi firar 20 års-jubileum. Speciellt kul är det att kunna erbjuda direktcharter till de bästa stränderna i Brasilien. Vi fortsätter succén med direktflyg och erbjuder vintern 2006/2007 flyg till flera destinationer från nio städer runt om i landet - något som framförallt barnfamiljerna efterfrågar, säger Kajsa Moström, informationschef på Kuoni Scandinavia.

Porto de Galinhas, Brasilien
Drygt fyrtio mil söder om Natal ligger den brasilianska delstaten Pernambuco bl a känd för sina fantastiska stränder, karnevaler och vackra byar. Sju mil söder om Recife i Porto de Galinhas finner man några av de allra bästa stränderna. Apollo blir första svenska charteroperatör med eget direktflyg dit. Apollo erbjuder allt från enklare tvåstjärniga hotell till mer exklusiva femstjärniga hotell i Porto de Galinhas. Gemensamt för dem alla är att de har bästa strandläge.
Vistelsen i Porto de Galinhas kan kombineras med några dagars besök i Rio de Janeiro eller en veckas rundresa i Brasilien.

Koh Mook, Thailand
Apollo erbjuder resor till ett av de få naturliga paradisen som finns kvar. Namnet Koh Mook betyder ”den lilla pärlan” och detta är verkligen en vacker liten ö i den thailändska skärgården. Koh Mook ligger utanför Trangprovinsens västkust och är belägen cirka 9 km från fastlandet. Ön är mycket frodig och kantas av ett fåtal kritvita sandstränder vars sand är uppblandad med små snäckskal som glittrar i solen. På ön finns cirka 1 500 bofasta invånare. På Koh Mook finns det bara ett fåtal hotell och ett av dem är vårt nybyggda hotell, Koh Mook Sivala Beach Resort.

Öns stolthet och en av Thailands mest sagolika platser är Emerald Cave. En märklig strand som bara upptäcktes för ett par år sedan. Det är ett 80 meter djupt och 75 meter brett hål rakt in i ön. I slutet av denna öppning ligger en strand kantad med växter som fått växa sig stora i fred i årtusenden. Denna strand nås bara genom att simma i lågvatten och till skenet från en ficklampa.

Mauritius
Många drömmer om att besöka Mauritius, mitt i Indiska oceanen. Länge har denna exklusiva, paradisö inte varit tillgänglig för charterturister, men Apollo kan erbjuda resor till Mauritius vintern 2006/2007 till charterpriser. Mauritius passar den som söker en riktigt avkopplande semester. Alla hotell på Mauritius håller mycket hög klass. Apollos gäster kan välja bland fyra hotell; Sugar Beach, välkända Le Meredien, Le Preskil Beach Resort eller Silver Beach. Hotellen är All Inclusive eller erbjuder halvpension och alla utom Silver Beach har egna spa-anläggningar.

Kenya
Kombinera sköna dagar i solen med storslagna naturupplevelser. Få länder rymmer så många möjligheter till varierande upplevelser som Kenya. Kombinera minisafari i Masai Mara med lata dagar i solen vid paradisstränderna i Diani Beach söder om Mombasa.

Las Playitas, Fuerteventura
En annan nyhet är den lilla orten Las Playitas på södra Fuerteventura. Här kan du njuta av lugnet och idyllen samtidigt som du får chansen att uppleva den kanariska kulturen på nära håll. Vi erbjuder en nybyggd, fyrstjärnig semesteranläggning med en mängd faciliteter.

Nio flygplatser
Apollo flyger från nio flygplatser runt om i landet vintern 2006/2007. Nytt för säsongen är att: Jönköping får direktflyg till Las Palmas.
Örebro får direktflyg till Teneriffa. Från Göteborg och Malmö går det att flyga direkt till Agadir.
Från Malmö kommer man även att kunna flyga direkt till Goa.
Luleå, Örebro och Växjö kommer också att få direktflyg till Phuket under delar av säsongen; Luleå under perioden 7-28 mars och Örebro den 24 november samt den 9– 23 mars. Från Växjö kommer det också att bli direktflyg till Phuket, men det är i dagsläget inte klart under vilken period.

Läs mer här:
www.apollo.se

Inga kommentarer: