2015-02-17

Ving reser till Warszawa

Ving hakar på trenden med resor till storstäder och lanserar bland annat resor till Warszawa.

Så här skriver man i ett pressmeddelande:
Warszawa med sina 1,7 miljoner invånare har intagit en position som en av Europas trendigaste och mest nyskapande storstäder. Att det dessutom är billigt gör staden till ett riktigt bra resmål för dig som vill ha rejäl valuta för semesterpengarna. Den gamla stadskärnan finns idag med på Unesco:s världsarvslista men här finns även allt annat man kan kräva av en modern storstad som trendiga barer och restauranger, nattklubbar, shopping och en mängd historiska sevärdheter.

Ving rapporterar att försäljningen av cityresor ökade med 23% under 2014 i jämförelse med 2013. De allra flesta reser till London men mest ökade Budapest, Prag, Istanbul, Wien och Berlin det gångna året.

-  Det tar bara ett par timmar att flyga till ett stort antal städer i Europa och på en långhelg hinner man med att se väldigt mycket. Eller så unnar man sig att ta det lugnt och njuta av god mat och dryck, vilket är mycket prisvärt på många av Vings Cityresmål. Inte minst i nyheterna Vilnius, Krakow och Warszawa, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Som prisexempel kan nämnas att man för 2740 kr per person får flyg och två nätter på ett trestjärnigt hotell i Warszawa om man åker med Ving.

Tiden då charterbolagen bara slussade soltörstande svenskar till Mallorca och Kanarieöarna är helt klart förbi. Nu vill man hitta fram till den ständigt växande marknaden för weekendresor.

Inga kommentarer: