Rea på flygpriser till Riksgränsen!

Den 19 februari öppnar Riksgränsen. Med mest snö i landet på drygt en meter. Nu finns det möjlighet att göra klipp på resan upp inför sportlov, mellansäsong och påsklov när både Norwegian och SAS rear ut flygpriser till Kiruna.

Om man har lite flexibilitet i möjligheterna att resa kan man f n åka t.o.r Stockholm - Riksgränsen (Kiruna) för 798 kr per person. SAS har också billiga alternativ några hundralappar dyrare. Inför denna säsong finns nu också en smidig transferlösning "Fjällpilen", till varje flygankomst, direkt från flygplatsen till Riksgränsen och vice versa.

Den webblösning med försäljningssystemet Citybreak som Strömma Fjäll lanserade i höstas har blivit en succé. Enkelheten och driftssäkerheten har ökat vilket kunderna nu har märkt. För närvarande bokar drygt 40% av alla kunder sina vistelser via webben.

- Vi är glada över försäljning utvecklingen och den bokningsökning som skett via vår webb. Det ligger i vår strategi att förenkla för våra kunder och den lösning vi nu har visar tydligt att så har skett, säger Pelle Lindberg, VD för Strömma Fjäll & Aktivitet AB.

Sedan förra vintern har mycket hänt i Riksgränsen. En omfattande renovering har gjorts under ett år och nu är huvuddelen av alla rum och lägenheter i toppskick. Strömma Fjäll & Aktivitet har också utvecklat pisterna så att de blivit mer familjevänliga. Och det ingår gratis pistvisning för alla som köper skidpass.

- Riksgränsen är och förblir Sveriges mest exotiska skidort. Vi är glada över att varje år kunna erbjuda våra gäster nyheter i liftsystem och pister, i boende och restauranger och även i transporter hit och hem igen, säger Pelle Lindberg, vd för Strömma Fjäll & Aktivitet.
Följ utvecklingen i Riksgränsen via Riksgränsens nya webbkamera! Se http://www.stromma.se/sv/Riksgransen/Webbkamera

För bokning och information se www.riksgransen.nu

Inga kommentarer: