EarPlanes® på Apoteket

Drygt var tredje vuxen flygpassagerare och ännu flera barn, har problem med obehag och mer eller mindre kraftiga smärtor i öronen vid flygresor. Fr. o. m. november finns EarPlanes äntligen att köpa även på Apoteket! Produkten har funnits på världsmarknaden i många år och miljontals människor använder idag EarPlanes®.

Öronproppen är tillverkad av mjuk icke allergiframkallande silikon. Hemligheten är ett patenterat keramiskt, tryckreglerande filter tillverkat av CeramX® som innehåller mikroporer. Detta filter reglerar och utjämnar trycket mellan flygplanskabinen och örongången.

Alla deltagare på "Flyg med Framtid" kommer att få ett par EarPlanes (värde 98:-) och en s.k. värdeväska som kan hängas om halsen, med fack för pass, flygbiljetter, m.m. (värde 78:-) .

EarPlanes® finns i två storlekar;
EarPlanes Large för vuxna, samt EarPlanes Small för barn från 6 år och för vuxna med trånga örongångar. Barn är särskilt känsliga för tryckförändringar i öronen då deras örongångar ännu inte är fullt utvecklade och därför är Children’s EarPlanes® en välkommen hjälp för alla hårt prövade barnföräldrar som haft gråtande barn på flygresan på grund av smärtor i öronen.

EarPlanes® är utvecklade i samarbete mellan tillverkaren Cirrus Healthcare Products, N.Y. USA och välrenommerade öronspecialister vid House Ear Institute i Los Angeles. De marknadsförs i norra Europa av Propartner AB i Göteborg.

EarPlanes® finns att köpa på Apoteket och på flygplatser för c:a 98:-/par.

Inga kommentarer: